Tratament complet igienizare auto

Tratament complet igienizare auto!

V-ATI SATURAT DE MIROSUL GREU DEGAJAT DE INSTALATIA DVS DE AER CONDITIONAT?

CU DOAR 100 RON VA PUTEM ASIGURA UN TRATAMENT COMPLET PENTRU IGIENIZAREA SISTEMULUI DE CLIMATIZARE SI ELIMINAREA MIROSURILOR NEPLACUTE.

tratament-igienizare-auto

Pentru acest tratament folosim un aparat profesional Magnetti Marelli Ozon Maker care are un sistem de decontaminare revolutionar utilizat pentru purificarea aerului si eliminarea mirosurilor neplacute din masina dvs. (fum de tigara, smog, miros de animale, etc.).

Magneti Marelli Ozone Maker este echipat cu un sistem de producere a ozonului prin emanatie, pentru decontaminarea microbiologica a camerelor si suprafetelor fara a fi necesara utilizarea substantelor chimice deoarece ozonul este un gaz instabil care se care se produce prin spargerea moleculelor de oxigen, iar cand exploateaza actiunea de oxidare-dezinfectare se transforma din nou in oxigen .

Aparatul este pozitionat orizontal in afara masinii, langa usa de pe partea soferului sau pasagerului si este introdus in priza. Circuitul de aer este pozitionat pe reciclare continua cu ventilatorul la minim pentru a efectua un circuit complet de decontaminare.
Intreaga operatiune dureaza aproximativ 20 minute. Pretul este de 100 lei (TVA inclus).

Datorita actiunii ultrasonice, solutia actioneaza inclusiv asupra tapiteriei si a tuturor componentelor din habitaclul masinii.

Dupa un tratament de doar 20 minute, toate mirosurile neplacute din interiorul masinii dvs. vor disparea iar dvs. veti putea respira un aer curat si mai ales sanatos.

Updated: 8 martie 2015 — 19:30