Incarcare cu freon + verificare instalatie auto AC in Prahova

Promotie 80 lei la incarcare freon auto. Incarcare freon auto cu aparat profesional, substanta contrast, completare ulei. Verificare gratuita. Incarcare freon doar la service-ul nostru. Tratament igienizare.

Service-ul nostru detine 3 aparate profesionale de ultima generatie de la TEXA – cel mai important producator de profil. Astfel timpul dvs. este pretios nu va fi pierdut stand la coada. Societatea noastra va ofera servicii de cea mai buna calitate atat prin utilizarea acestor aparate profesionale cat si prin folosirea celui mai bun tip de ulei si de freon R134A din Italia.

Cea mai recenta achizitie a noastra este CEL MAI NOU SI MAI PERFORMANT aparat produs de TEXA in 2013 – TEXA KONFORT 760R.

O data cu efectuarea procedurii de incarcare freon va mai recomandam si o igenizare a sistemului de climatizare in vederea indepartarii mirosurilor neplacute si a distrugerii bacteriilor din masina dvs.

Clientii care efectueaza incarcarea cu freon la noi beneficiaza de un pachet promotional de incarcare cu freon + igienizare la un pret de NUMAI 150 lei.
Pentru service-ul de incarcare freon auto folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon auto, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon auto necesara functionarii corecte a instalatiei.

Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.

Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza procesul de incarcare freon cu cantitatea de freon auto si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte.

Dupa verificarea si incarcarea freon se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC.

Interventia de incarcare freon auto este recomandat sa se faca la fiecare 2 ani, si obligatoriu atunci cand intervenim asupra unei componente din sistemul de AC.
Utilizarea regulata a climatizarii permite sa-i crestem durata de viata si sa ne asiguram un confort tot anul.

Sistemul de climatizare nu foloseste doar la racirea aerului din interior in timpul verii, el permitand de asemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.

Aparatul folosit in service-ul nostru de incarcare freon este de productie italiana, se numeste TEXA KONFORT 670 EVOLUTION si este cel mai complet si complex aparat profesional de incarcare freon auto. Este un aparat full automat cu un cantar de mare precizie. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat. Multe autovehicule de generatie noua sunt echipate cu un sistem de climatizare care foloseseste compresoare electronice, care permit un control mai bun al sistemului de climatizare al masinii in vederea limitarii consumului de combustibil si pentru asigurarea celui mai eficient mod de utilizare al acestuia. Aparatul nostru de incarcare freon contine un modul test denumit VDC (Variable Displacement Compressor) care functioneaza ca o interfata in vederea indentificarii defectiunilor electronice, permitand astfel o diagnoza completa si eficienta a sistemului de aer conditionat al masinii dvs.

ETAPELE DE INCARCARE FREON ALE INSTALATIEI DE CLIMATIZARE A AUTOTURISMULUI DVS:

1. Cuplarea aparatului la sistemul de climatizare al masinii dvs.
2. Selectarea marcii, modelului, anului de fabricatie al masinii dvs. din baza de date a aparatului de incarcare freon.
3. Prima operatiune efectuata de aparatul nostru de incarcare freon auto este aceea de a identifica prezenta freonului si uleiului din instalatia de climatizare.
4. Se trece apoi la extragerea freonului si uleiului din sistemul de climatizare. Odata cu aceasta operatiune, se indeparteaza si umiditatea din sistemul de aer conditionat precum si a impuritatilor depuse de-a lungul timpului si continute de uleiul din instalatie, care este depozitat intr-un recipient special.
5. Dupa procesul de vidare a instalatiei AC se trece la incarcare freon auto R134a, in cantitatea specifica marcii si modelului masinii dvs.
6. In aceleasi timp, se face si umplerea automata cu ulei in cantitatea necesara, asa cum recomanda producatorul masinii.
7. Odata cu procesul de incarcare freon, pe instalatie se introduce si o substanta de contrast, care va permite ulterior, in cazul eventualelor pierderi de freon auto, sa identificam cu ajutorul ochelarilor speciali si a lampii cu UV pe unde s-a scurs acesta.
8. Dupa verificare si incarcare freon a instalatiei de climatizare a masinii dvs., substanta de contrast si ulei, aparatul va incepe efectuarea testelor de functionare, prin verificarea parametrilor sistemului de climatizare.

Prezentare aparat TEXA KONFORT 760R:

Updated: 6 martie 2015 — 13:28